מתכון למרק קיצי מרענן ודיאטתי

 
מרק סלק קייצי ומרענן
מרק סלק קייצי ומרענן צילום: מרי משקוויץ
 

מתכון למרק סלק ותפוח אדמה, בצבעים משגעים, טעם מעולה ותתפלאו - הוא אפילו דיאטתי, מתכון נפלא מתוך מארז המתכונים החדש של פאולין שובל ממאסטר שף

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: שעה ורבע | כמות: 6 מנות | רמת קושי: קל |

 

מצרכים:


בצל גדול


3 סלקים, בינוניים


1 תפוח אדמה, בינוני


2 שיני שום, כתושות


1.5 ליטר יוגורט יווני


מלח, פלפל לפי הטעם


פטרוזיליה או בצל ירוק לקישוט


 

 

אופן הכנה:

  • בסיר, מבשלים את הסלק עד שמתרכך. מקלפים ומגוררים בפומפייה.
  • בסיר אחר, מבשלים את תפוח האדמה. מקלפים ומגוררים בפומפייה.
  • במחבת, מטגנים את הבצל במעט שמן עד להזהבה.
  • מערבבים את כל הירקות למסה אחידה, מוסיפים את השום, את המלח והפלפל. מקררים.
  • בקערת הגשה אישית, שמים 2 כפות מתערובת סלק, מוזגים כוס מהיוגורט.
  • מערבבים בעדינות ומגישים קר.
 
מתכונים של פאולין
מתכונים של פאולין צילום: מרי משקוויץ

המתכון מתוך המארז "מתכונים של פאולין" בהוצאת play records


מחפשים עוד מתכוני מרקים? נסו את אלה:

מרק ערמונים ודלעת

מרק קרם ארטישוק ירושלמי עם פטריות פורצ'יני

מרק דלורית קרמי


 
עוד כתבות במדור ספרי בישול
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.