מתכון לשוקי עוף ושעועית צהובה בסירופ מייפל

 
הרבה צבע על שולחן החג
הרבה צבע על שולחן החג צילום: לירון אלמוג
 

מנה נפלאה לראש השנה ולשאר ימות השנה - יש בה כל מה שצריך בשולחן החג: מגוון של צבעים, מתיקות מהמייפל ושפע רימונים

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: שעה | כמות: 5 מנות | רמת קושי: קל |

 

מצרכים:


1 שקית שעועית צהובה עדינה מוקפאת (600 גרם)


10 יחידות שוקי עוף


1 בצל, חתוך לרצועות


3 שיני שום, קצוצות


200 גרם גרעיני רימון


150 גרם אגוזי מלך, קצוצים


1 כוס סירופ מייפל


מלח, פלפל שחור


 

 

אופן הכנה:

 

  • מערבבים בקערה את כל המרכיבים ומעבירים לכלי חסין אש.
  • מכסים בנייר אפייה ומעליו ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות צלזיוס ל- 40 דקות.
  • מסירים את הכיסוי ומזהיבים 10 דקות נוספות ב- 200 מעלות צלזיוס.

המתכון מאת דנה אלמוסני, באדיבות סנפרוסט

מחפשים עוד מתכונים לראש השנה? נסו את אלה:

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.