מתכון למאפה שמרים אישים עם שוקולד

 
מאפה שמרים אישיים עם שוקולד
מאפה שמרים אישיים עם שוקולד צילום: קרן ביטון כהן
 
עודכן 06:36 22/09/2013
ישראל אהרוני

והפעם, שמרים בקלי קלות: מאפה מרודד ומופשר ישר מהסופרמרקט. רק שוברים את השוקולד המריר לשורות ועוטפים אותו בעזרת הבצק. מעט עבודה, התפחה אחת בלבד ומלא רושם

 
 
 
 
 

סוג מתכון: דגים וחלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: חצי שעה | כמות: 5 מנות | רמת קושי: קל |

 

מצרכים:

 

בצק שמרים מתוק מעדנות


חמאה מומסת


250 גרם שוקולד מריר


אגוזי ברס


 

אופן הכנה:

 

  • מחממים תנור ל-180 מעלות
  • מרדדים את הבצק.
  • חותכים לריבועים.
  • מורחים בחמאה מומסת.
  • מגלגלים בתוכו שורת שוקולד.
  • מצמידים כל שני חלקים כאלו ביחד ומניחים בתוך שקע תבנית מאפינס.
  • מפזרים אגוזי ברס ומתפיחים 20 דקות.
  • אופים כחצי שעה בתנור.

 

 
 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה


לשאר המתכונים מהתכנית:

מרק ירקות עם פסטה
חזה ברווז עם צ'אנטי תפוחים
סופלה אומלט עם אגסים

 
עוד כתבות במדור אהרוני מבשל VOD
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.