מתכון לסופלה אומלט עם אגסים

 
סופלה עם אגסים
סופלה עם אגסים צילום: קרן ביטון כהן
 
עודכן 06:40 23/09/2013
ישראל אהרוני

זה רק נשמע מוזר: מדובר על קינוח יפהפה, אגסים מקורמלים שעליהם מונחת תערובת שהיא בין אומלט לסופלה: זה גם תפוח (כי מפרידים ביצים) וגם מעורבב עם סוכר. אף אחד לא ישאר אדיש לכזה קינוח

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 25 דקות | זמן כולל: 35 דקות | כמות: 2 מנות | רמת קושי: קל |

 

מצרכים:

 

4 אגסים, קלופים חתוכים לפלחים


40 גרם חמאה


3 כפות סוכר


כפית וניל


3 כפות מיץ לימון


5 ביצים, מופרדות


כף קמח


1/3 מיכל שמנת מתוקה


1/2 כוס סוכר נוספת


 

אופן הכנה:

  • שמים את החמאה, הסוכר, והניל והלימון במחבת ומקרמלים בתערובת את האגסים.
  • מפרידים את הביצים וטורפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב למדי.
  • טורפים את החלמונים עם השמנת, מערבבים פנימה את הקצף וכף קמח.
  • יוצקים למחבת עם האגסים ומבשלים יחד כמה דקות.
  • מכניסים לתנור לעוד חמש דקות.

 

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה


לשאר המתכונים מהתכנית:

מרק ירקות עם פסטה
חזה ברווז עם צ'אנטי תפוחים
מאפה שמרים אישי עם שוקולד

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני מבשל VOD
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.