מתכון למאפינס חלב ודבש

 
תפוחים ומתוקים
תפוחים ומתוקים צילום: קרן ביטון כהן
 

למה ראש השנה חייב להיות רק עם עוגות? קבלו מתכון מעולה למאפים אישיים וחמודים עם חלב ודבש שכיף לפתוח איתם את הבוקר של החג

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: שעה | 12 מאפינס | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

2 כוסות (280 גרם) קמח רגיל


3 כפיות אבקת אפייה


½ כוס (100 גרם) סוכר חום


קורט מלח


1 ביצה


1 כוס חלב


50 גרם מזולה לאפייה בטעם חמאה


50 גרם (2 כפות) דבש


 

אופן הכנה:

  • מסדרים מנז'טים לאפייה בתבנית מאפינס עם 12 שקעים ומחממים את התנור ל-180 מעלות.
  • מנפים את הקמח ואבקת האפייה לקערה ומערבבים עם הסוכר והמלח. בקערה אחרת טורפים את הביצה עם החלב.
  • ממיסים את המזולה בפולסים במיקרוגל, ואחרי שהתקררה מעט בוחשים אליה את הדבש.
  • מוסיפים את שתי התערובות הרטובות לתערובת היבשה וטורפים עד שמתקבלת בלילה אחידה (ולא יותר, אחרת המאפינס יוצאים קשים).
  • ממלאים כל תבנית נייר עד 2/3 מגובהה ואופים 15 דקות, עד שהמאפינס נאפו לחלוטין והזהיבו מעט.
  • מוציאים ונותנים להם התקרר מעט לפני שאוכלים.

 

 
ככה הם נראים מבפנים
ככה הם נראים מבפנים צילום : קרן ביטון כהן
 
 
עוד כתבות במדור אופים את ראש השנה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.