איך להכין כרובית אפויה מוקרמת

הדפס
 
עודכן 05:23 05/11/2013

השף גילי חיים מראה איך להכין כרובית שלמה אפויה בתנור בציפוי קרמי ומפתיע של מיונז ורוטב צ'ילי מתוק. תוספת נהדרת שתגרום לכולם ללקק את האצבעות

 

 

 

מתכון לכרובית מוקרמת במיונז וצ'ילי

 

3-4 מנות

 

מצרכים:

1 כרובית גדולה

4 כפות מיונז הלמנס לייט

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק קנור

 

אופן הכנה:

  • מביאים סיר גדול עם מים לרתיחה.
  • מניחים בו בזהירות את הכרובית ומרתיחים 7 דקות, עד ריכוך קל. מוציאים ונותנים לכרובית להתקרר.
  • בינתיים בקערה מערבבים את המיונז ורוטב הצ'ילי לתערובת אחידה.
  • מניחים את הכרובית ברוטב ומערבבים היטב כך שכל התפרחות תהיינה עטופות בתערובת.
  • מניחים על תבנית עם נייר אפייה ובמידת הצורך מוסיפים עוד מהרוטב איפה שחסר.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהכרובית שהזהיבה.
  • מוציאים ומגישים.

 

צילום: מיכאל שטיין וקובי מאיר

עריכה: מיכאל שטיין

 

לעוד פטנטים שיעשו לכם חיים קלים במטבח:

איך לקלף תפוחי אדמה בקלי קלות

איך לקלף שום בצ'יק
איך לחתוך סלק בלי ללכלך

 
עוד כתבות במדור סודות השפים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.