מתכון לגרנולה ביתית קלה

 
גרנולה ביתית, טעימה וטבעית
גרנולה ביתית, טעימה וטבעית צילום: קרן ביטון כהן
 

איילת הירשמן בתכנית מיוחדת המוקדשת למאכלי בוקר מכינה גרנולה ביתית, טבעית ומופחתת שומן עם המון פירות יבשים, הכי בריא שיש!

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: שעה | כמות: 400 גרם גרנולה | רמת קושי: קל |

 

מצרכים:

 

300 גרם שיבולת שועל עבה (לא אינסטנט להכנה מהירה)


1/2 כוס (100 מ"ל) מיץ תפוחים טבעי


1/2 1 כפות חמאה


1 כפית קינמון טחון


250 גרם פירות יבשים כמו תפוחים, משמשים, חתוכים גס


250 גרם אגוזי פקאן קלופים


 

אופן הכנה:

  • מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (160 מעלות).
  • מערבבים את שיבולת השועל, מיץ התפוחים, החמאה, אגוזי הפקאן והקינמון.
  • מעבירים לתבנית אפייה ואופים בתנור 30 דקות, שבמהלכן מערבבים בזהירות מדי פעם.
  • מוציאים ומצננים.
  • אחרי 15 דקות של צינון, מערבבים פנימה את הפירות היבשים.
  • שומרים בכלי אטום עד חודש.

 

 
רק בריאות
רק בריאות צילום : קרן ביטון כהן
 

רוצים לראות איך איילת מכינה את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

לשאר המתכונים מהתכנית: 

פאי גרנולה עם יוגורט ופירות

טורטיה ספרדית

 
עוד כתבות במדור פשוט וטעים עם איילת הירשמן - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.