ספריבס טלה עסיסיים

 
ספריבס טלה
ספריבס טלה צילום: יח"צ
 
עודכן 10:19 25/10/2013
איתמר כהן

לכבוד פסטיבל האוכל הכשר "שף תאכל", איתמר כהן ממסעדת צ'ורסקו מראה לנו איך להכין ספיריבס עסיסיים מבשר טלה עם מיצוי טעמים מקסימלי. מי אמר שכשר זה לא טעים?

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 5 דקות | זמן כולל: לילה במקרר + שעתיים | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

2 שדרות צלעות טלה


1 גבעול טימין קצוץ


1 גבעול רוזמרין קצוץ


2 כפות שמן זית


1 כף חרדל דיז'ון


1 בצל, חתוך לקוביות


1 כרישה, חתוכה לקוביות


1 שורש סלרי, חתוך לקוביות


1 ראש שום טרי


1 גזר, חתוך לקוביות


 

אופן הכנה:

  • מתבלים את הספריבס ברוזמרין, טימין, שמן זית וחרדל.
  • מכניסים למקרר למשך הלילה לשם ספיגת הטעמים.
  • מרפדים תבנית אפיה בירקות השורש , ומניחים מעל את הספריבס.
  • עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפ' של 180 מעלות , למשך שעתיים וחצי.
  • מוציאים מהתנור ואוכלים עם הירקות.

 

 
 

"שף תאכל", פסטיבל המסעדות הכשרות של ישראל, חוזר לשמח את אוהבי הסגנון עד סוף אוקטובר. לכל הפרטים על המסעדות והמחירים, הכנסו >> פסטיבל שף תאכל

 

אהבתם את המתכון? נסו גם את אלה:

אסאדו צלעות כמו בספרד

איך להכין רוטב סטייק מעולה

המבורגר עסיסי בלחמנייה מתקתקה

 

 
עוד כתבות במדור מתכוני שפים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.