דג מרוקאי עם גרגרי חומוס של ג'קי אולאי

 

פיקנטי, עסיסי וממלא את הבית בריחות של בית: ג'קי אזולאי ממאסטר שף עם מתכון מנצח לדג המרוקאי המושלם

 
 
 
 
 

סוג מתכון: דגים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: כשעה | כמות: 6 מנות | רמת קושי: קל |

 

מצרכים:


6 פילטים של דג אמנון/דניס/לוקוס חתוכים לחתיכות קטנות


5 עגבניות אדומות רכות


1 גמבה אדומה


10 שיני שום


צרור כוסברה טרייה, קצוצה


300 גרם גרגירי חומוס


4 פלפלים אדומים יבשים


1/4 כפית כורכום


כף מלח


כוס שמן קנולה


2 כפות פפריקה


 

אופן הכנה:

  • פורסים את העגבניות והגמבה לרצועות ומניחים בתחתית הסיר.
  • מפזרים את השום, הפלפלים, הכוסברה, גרגירי החומוס ובסוף את הדגים.
  • בקערה נפרדת שמים את הכוסברה הקצוצה, השמן, המלח, הפפריקה והכורכום. מערבבים היטב ושופכים מעל הדגים.
  • מבשלים עשר דקות על אש גבוהה ו-40 דקות על אש בינונית.

 

 

 
ריח של שבת
ריח של שבת צילום : אבי וולדמן
 
 
עוד כתבות במדור מתכוני שפים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.