דג מרוקאי עם גרגרי חומוס

 
הדג המרוקאי של ג'קי
הדג המרוקאי של ג'קי צילום: אבי וולדמן
 

אירוע קולינארי בשם Master Wedding יתרחש בחורף הקרוב בו יציעו בוגרי מאסטר שף את מנות הדגל שלהם מהתכנית. ג'קי האהובה מכינה דג מרוקאי עם גרגרי חומוס ומפנקת אותנו במתכון

 
 
 
 
 

ג'קי אזולאי, דליה אלחדף, פאולין שובל, אלקנה ביטון ובני בן ישראל, ממשתתפי "מאסטר שף" נותנים כעת לקהל הרחב ההזדמנות לטעום את מנות הדגל שלהם מהתכנית, וזאת במסגרת אירועי החורף של הקייטרינג "טעם וצבע" בגן האירועים Q בגליל ים.

 

את שיתוף הפעולה יזם השף הראשי של קייטרינג טעם וצבע, עמית קאופמן, אשר ליווה את השפים ביצירה ובפיתוח של מנות חורפיות מיוחדות. במסגרת הפרויקט, כל שף יציע לאורחים את מנות הדגל שלו בדוכן צבעוני שעוצב במיוחד בהתאם לסגנונו הקולינרי.

 

במסגרת פרויקט ה-Master Wedding תגיש ג'קי דג מרוקאי בליווי קוסקוס וגרגרי חומוס.

 

"הדגים המיוחדים הללו הם דגים שזכורים לי משבתות ומחגים. כשהייתי ילדה, הריח שלהם היה ממלא את כל הבית, ואז הייתי יודעת שהשבת הגיעה. עד עצם היום הזה לא עוברים אצלנו במשפחה שבת או חג בלעדיהם".

 

סוג מתכון: דגים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: כשעה | כמות: 6 מנות | רמת קושי: קל |

 
 
הדוכן של ג'קי באירוע
הדוכן של ג'קי באירוע צילום: אייל ברעם

מצרכים:


6 פילטים של דג אמנון/דניס/לוקוס חתוכים לחתיכות קטנות


5 עגבניות אדומות רכות


1 גמבה אדומה


10 שיני שום


צרור כוסברה טרייה, קצוצה


300 גרם גרגירי חומוס


4 פלפלים אדומים יבשים


1/4 כפית כורכום


כף מלח


כוס שמן קנולה


2 כפות פפריקה


 

אופן הכנה:

  • פורסים את העגבניות והגמבה לרצועות ומניחים בתחתית הסיר.
  • מפזרים את השום, הפלפלים, הכוסברה, גרגירי החומוס ובסוף את הדגים.
  • בקערה נפרדת שמים את הכוסברה הקצוצה, השמן, המלח, הפפריקה והכורכום. מערבבים היטב ושופכים מעל הדגים.
  • מבשלים עשר דקות על אש גבוהה ו-40 דקות על אש בינונית.

 

מאסטר וודינג, Q גן אירועים בגליל ים, 053-7101672

 

 
ריח של שבת
ריח של שבת צילום : אבי וולדמן
 
 
עוד כתבות במדור מתכוני שפים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.