מתכון לבראוניז שוקולד עם ממרח לוטוס

 
מילוי מפתיע של ממרח לוטוס בשביל הטעם והכיף
מילוי מפתיע של ממרח לוטוס בשביל הטעם והכיף צילום: קרן ביטון כהן
 

מחפשים דרך לגוון את הבראוניז הרגילים? שדרוג כפול של תוספת קוואקר לבריאות ומילוי מפתיע של ממרח לוטוס בשביל הטעם והכיף

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: שעה וחצי | תבנית 20*20 | רמת קושי: קל |

 

מצרכים:


200 גרם שוקולד מריר


150 גרם חמאה


150 גרם סוכר לבן


3 ביצים


60 גרם קמח לבן


60 גרם קוואקר


קורט מלח


12 כפיות ממרח לוטוס


חופן קטן אגוזי מלך או פקאן, קצוצים גס


 
מאוהבים בממרח הלוטוס
מאוהבים בממרח הלוטוס צילום : קרן ביטון כהן
 

אופן הכנה:

  • לוקחים 12 כפיות ממרח לוטוס ומנטפים אותן לנייר אפייה.
  • מעבירים למקפיא לחצי שעה להתייצבות.
  • ממיסים את החמאה והשוקולד בפולסים של 20 שניות במיקרוגל, בין כל הפעלה מערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה.
  • מעבירים לקערה ואחרי שהתערובת התקררה מעט טורפים פנימה את הסוכר והביצים.
  • טורפים לתוך הבלילה ראשית את הקמח ואז את הקוואקר ולבסוף את המלח.
  • יוצקים 3/4 מבלילת הבראוניז לתבנית משומנת.
  • מניחים את כפיות הלוטוס הקפואות בתבנית במרווחים, ומעליהן יוצקים את שארית הבלילה.
  • מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים.
  • מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים 20-25 דקות, עד שהבלילה מתייצבת.
  • נותנים לבראוניז להתקרר לחלוטין לפני שחותכים ומגישים.

לעוד מתכונים וכתבות של עֹז תלם הכנסו לבלוג The Kitchen Coach

 


גם אתם התאהבתם בממרח הלוטוס? הנה עוד כמה מתכונים בהם הוא מככב:
 
עוד כתבות במדור מתכונים לעוגות ועוגיות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.