סלט קוסקוס מלא עם חציל קלוי וזעתר

 
מרגישים את הסתיו עם אוכל חמים וטעים. סלט קוסקוס מלא
מרגישים את הסתיו עם אוכל חמים וטעים. סלט קוסקוס מלא צילום: קרן ביטון כהן
 
עודכן 23:04 09/11/2013
קרן ביטון כהן

קרן ביטון כהן, הבלוגרית החביבה עלינו מניו-יורק, מתגעגעת לריחות של סתיו וקרירות באוויר, לא נשארת אדישה ומכינה סלט חמים של קוסקוס מלא עם קוביות חציל קלוי, זעתר וגבינת פטה מפוררת. ארוחה קלה וטעימה

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 25 דקות | 2 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

כוס קוסקוס מלא, לא מבושל


חציל גדול, חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ


כף זעתר


1/2 כוס עגבניות מיובשות


1/4 כוס זיתים שחורים


בצל סגול, חתוך דק


1/4 כוס פטרוזיליה, קצוצה


1/4 כוס צנובריים קלויים


1/4 כוס גבינת פטה כבשים, מפוררת


3 כפות שמן זית  (פלוס עוד קצת בשביל צליית החציל)


כף חומץ בן יין אדום


1/4 כפית כמון טחון


מלח, פלפל


 
בריא וטעים: קוסקוס מלא וקוביות חצילים
בריא וטעים: קוסקוס מלא וקוביות חצילים צילום : קרן ביטון כהן
 

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • על תבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים את החציל, מעט מלח, זעתר ושמן זית.
  • מכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות.
  • מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה.
  • כשהקוסקוס מוכן וקוביות החציל מתקררות, מעבירים את שניהם לקערה בינונית.
  • מוסיפים לקערה את כל שאר המרכיבים, טועמים ומתקנים את התיבול.
  • מגישים חמים או בטמפרטורת החדר.
 
כל כך פשוט שזה כל כך טעים
כל כך פשוט שזה כל כך טעים צילום : קרן ביטון כהן
 

אהבתם את המתכון של קרן? נסו עוד מתכונים שלה:

 

עוגיות שקדים קלאסיות

עוגיות טחינה ותמרים

 

לאתר הטעים והיפהפה של קרן ביטון כהן >> לחצו כאן

 
עוד כתבות במדור מתכוני שפים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.