מתכון לסלט קוסקוס עם גזר, תפוח, צנונית וירוקים

 
מעט עבודה - הרבה טעם
מעט עבודה - הרבה טעם צילום: דניה ויינר
 

בספר הבישול החדש של מיכל וקסמן "בואו לאכול" היא מכינה ארוחות שונות וטעימות שאפשר להכין במהירות תוך 10, 20 או 30 דקות. מתוכו בחרנו מתכון לסלט קוסקוס צבעוני שמוכן תוך 10 דקות בלבד

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי/פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | כמות: 4 מנות | רמת קושי: קל |

 
בואו לאכול
בואו לאכול צילום: דניה ויינר

מצרכים לקוסקוס:

1 כוס קוסקוס אינסטנט


2 כפות שמן זית


קורט מלח ים


1 כוס מים רותחים


 

 

לסלט:

2 גזרים בינוניים, מגוררים גס


1 תפוח חמצמץ גדול, עם הקליפה, מגורר גס


3 צנוניות, מגוררות גס


1 פלפל חריף, קצוץ דק


חופן עלי פטרוזיליה, קצוצים


חופן עלי נענע, קצוצים


2 בצלים ירוקים, עלים בלבד, פרוסים


מיץ וקליפה מגוררת מ-1 לימון


1 קורט מלח ים


2 כפות שמן זית


יוגורט, להגשה (לא חובה)


 

 

 

אופן הכנה:

  • בקערה מערבבים את הקוסקוס, עם שמן הזית והמלח.
  • מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים. מכסים ומשהים 5 דקות.
  • בינתיים מגררים וקוצצים את הירקות, התפוח והירוקים.
  • מערבבים את הקוסקוס במזלג. משטחים על צלחת על מנת לקרר אותו.
  • בקערה גדולה, מערבבים את הקוסקוס עם הירקות והירוקים.
  • מוסיפים מלח, את מיץ הלימון, קליפת הלימון המגוררת ושמן הזית.
  • מחלקים לצלחות ואוכלים עם כף יוגורט מעל.

 

המתכון של מיכל וקסמן מתוך הספר בואו לאכול - ארוחות מהירות ב-10, 20, 30 דקות

 

מחפשים עוד מתכונים לסלט? נסו את אלה:

סלט חם של פטריות וארטישוק ירושלמי

סלט ירוק עם ריקוטה אפויה ואגסים

סלט יווני משודרג

 
עוד כתבות במדור ספרי בישול
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.