סלט זוקיני ופטריות רענן עם פרמזן ובלסמי

 
סלט זוקיני ופטריות רענן עם פרמזן ובלסמי
סלט זוקיני ופטריות רענן עם פרמזן ובלסמי צילום: אפרת ליכטנשטט
 
עודכן 10:25 17/11/2013
שגיא אזולאי

שגיא אזולאי ממסעדת לבן בסנימטק ירושלים הכין לנו סדרת מתכונים מרעננת לימי חנוכה המלאים בטיגונים ובשמן. והפעם סלט רענן ופריך ששובר את כל הטעם והכבדות של הטיגונים

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 5 דקות | זמן כולל: 15 דקות | 2-4 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

3 יחידות זוקיני


1 חבילה של פטריות שמפניון, נקיות וחתוכות לרבעים


2 צנוניות פרוסות דק


1/3 כוס גבינת פרמז'ן מגורדת


כף חומץ בלסמי איכותי


1/2 כפית מלח ים


קורט פלפל שחור גרוס


גרידה מלימון אחד


2 כפות שמן זית איכותי


1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה


 

אופן הכנה:

 

  • בעזרת קולפן מקלפים את הזוקיני לרצועות עד שמגיעים לחלק עם הגרעינים.
  • בקערה נפרדת מערבבים את כל שאר החומרים.
  • מוסיפים את הרצועות של הזוקיני ונותנים לסלט "לנוח" במשך 10 דקות שיספוג טעמים.

 

 
 

מחפשים עוד מתכונים לחנוכה מרעננים וטעימים? נסו את אלה:

 

המבורגר סלק ודלורית
עוגת שמן זית ורוזמרין
פנקייק ירוק עם קרם פרש

 
עוד כתבות במדור מרעננים את חנוכה: מתכונים בלי שמן
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.