מתכון לכבדי עוף ברוטב יין אדום

 
כבדי עוף ברוטב יין אדום
כבדי עוף ברוטב יין אדום צילום: יח"צ
 
עודכן 07:47 05/01/2014

ארוחה מהירה: מתכון לכבדי עוף שחומים מבחוץ וניחוחים מבפנים ברוטב עדיר של יין אדום. רק פירה בצד ואתם מסודרים

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 20 דקות 4-6 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

4 כפות שמן


1 בצל רגיל או סגול גדול, חתוך לפרוסות דקות


600 גרם כבד עוף טרי, מנוקה מגידים


עלים מ-4 גבעולי טימין


1 כוס יין אדום


כף סוכר חום


1 כפית ציר בקר


מלח ופלפל שחור גרוס


 

אופן הכנה:

  • מחממים מעט שמן במחבת, מוסיפים את פרוסות הבצל ומטגנים אגב ערבוב 3 דקות.
  • מוסיפים את הכבדים ומטגנים עד ששינו צבעם מבחוץ.
  • מוסיפים את הטימין, היין האדום, הסוכר, וציר הבקר ומערבבים היטב.
  • מביאים לרתיחה ונותנים לרוטב להצטמצם ולהסמיך, עד שהכבדים התבשלו - הם אמורים להישאר מע ורדרדים מבפנים.
  • טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הצורך.
  • מגישים מיד בתוספת פירה.

 

לעוד מתכונים בקלי קלות:

חזה עוף בצ'ילי מתוק

ירקות מוקפצים על אורז

תפוחי אדמה אפויים עם פפריקה

 
עוד כתבות במדור מתכונים בקלי קלות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.