מתכון למרק עוף ויאטנמי עם ירקות ואטריות

 
מרק עוף ויאטנמי עם אטריות וירקות
מרק עוף ויאטנמי עם אטריות וירקות צילום: דניה וינר, סגנון: דיאנה לינדר
 
עודכן 15:07 22/12/2013
בני סיידא

משדרגים את מרק העוף הסטנדרטי ונותנים לו ניחוח ויאטנמי עם אטריות ביצים, כרוב, נבטים, פטריות ועוד. מתכון מעולה מתוך הספר החדש "מרק חם" של בני סיידא

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 15 דקות | כמות: 6 מנות | רמת קושי: קל |

 

מצרכים:


3/4 1 ליטרים (7 כוסות) מרק עוף צח


1 כפית ג'ינג'ר, מגורר דק


2 שיני שום, כתושות


1 כף רוטב דגים נאם־פלא


2 כפות רוטב סויה


1/4 כרוב קטן, חתוך לרצועות דקיקות


2 גזרים, קלופים וחתוכים לגפרורים


3 בצלים ירוקים, חתוכים לרצועות דקות


1 פלפל חריף אדום, נקי מגרעינים ופרוס דק


150 גרם נבטים עבים (סיניים)


8 פטריות שמפיניון, פרוסות דק


150 גרם אטריות ביצים, מבושלות לפי הוראות היצרן


 

להגשה:


3 כפות כוסברה, קצוצה


 

אופן הכנה:

 

  • שמים בסיר את המרק, הג'ינג'ר, השום, רוטב הדגים ורוטב הסויה ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את כל הירקות והאטריות ומבשלים דקה (הירקות צריכים לשמור עם מרקם פריך).
  • מסירים מהאש, טועמים ומשפרים תיבול.
  • מחלקים למנות, זורים על כל מנה מעט כוסברה ומגישים.

המתכון מתוך הספר "מרק חם" של בני סיידא בהוצאת מודן, עריכה קולינרית: עז תלם

 

מחפשים עוד מתכוני מרקים? נסו את אלה:

מרק ערמונים ודלעת

מרק עגבניות ואורז

מרק חומוס וכרישה

 



 

 
עוד כתבות במדור ספרי בישול
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.