מתכון למרק תירס סיני עם נתחי עוף

 
מרק תירס סיני עם נתחי עוף
מרק תירס סיני עם נתחי עוף צילום: דניה וינר, סגנון: דיאנה לינדר
 

ממש כמו במסעדות הסיניות הישנות והטובות - מרק תירס סיני מעולה עם נתחים של חזה עוף, מתוך הספר החדש "מרק חם" של בני סיידא

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 25 דקות | כמות: 6 מנות | רמת קושי: קל |

 

מצרכים:


1/2 1 ליטרים (6 כוסות) מרק עוף צח


500 גרם תירס קפוא


200 גרם חזה עוף, חתוך לפיסות קטנות


2 חלבונים, טרופים


3 כפות יין לבן יבש


3 כפות רוטב סויה


1 כפית סוכר


מלח, פלפל לבן


2 כפות קורנפלור, מדולל ב-1/2 כוס מים


 

להגשה:


2 בצלים ירוקים, קצוצים


מעט שמן שומשום


 

אופן הכנה:

 

  • שמים בסיר את המרק והתירס ומביאים לרתיחה.
  • מכסים ומבשלים 10 דקות.
  • בינתיים מערבבים בקערה את העוף עם החלבונים.
  • מוסיפים למרק את היין, רוטב הסויה, הסוכר, מלח ופלפל לבן ומבשלים 2 דקות.
  • מערבבים פנימה את הקורנפלור המדולל ומבשלים 2 דקות.
  • מוסיפים לסיר את נתחי העוף ומבשלים 2 דקות. טועמים ומשפרים תיבול.
  • מגישים חם, בעיטור בצל ירוק ושמן שומשום.

המתכון מתוך הספר "מרק חם" של בני סיידא בהוצאת מודן

מחפשים עוד מתכוני מרקים? הנה כמה:

 

 
עוד כתבות במדור ספרי בישול
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.