ממכר: מאפינס תותים ומייפל

 
קל להכנה, טעים לאכילה. מאפינס תותים ומייפל
קל להכנה, טעים לאכילה. מאפינס תותים ומייפל צילום: קרן ביטון כהן
 
עודכן 14:47 18/01/2014
קרן ביטון כהן

קרן ביטון כהן, בלוגרית וצלמת אוכל מניו-יורק, חולקת איתנו מתכון עונתי וטעים: מאפינס תותים עם מייפל על בסיס קמח תירס וכוסמין. גם טעים וגם בריא

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 440 דקות | 6 מאפינס | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

ספריי שמן-זית


1/4 כוס קמח כוסמין (+ 2 כפות)


1/4 כוס שקדים טחונים


1/2 כוס קמח תירס


1 כפית אבקת אפייה


1/4 כפית מלח


2 ביצים


1/4 כוס שמן זית


1/4 כוס מייפל


2 כפות חלב


1/2 כפית תמצית וניל


3/4 כוס תותים, חתוכים ללא החלק הירוק


 

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • משמנים בעזרת ספריי השמן את תבנית השקעים.
  • מערבבים בקערה 1/4 כוס קמח כוסמין, שקדים טחונים, קמח תירס, אבקת אפייה ומלח.
  • בקערה נפרדת, מערבבים את הביצים, שמן הזית, סירופ המייפל, החלב ואת תמצית הוניל.
  • שופכים את התערובת הנוזלית לקערה עם תערובת היבשים ומערבבים היטב עד אחידות.
  • בקערה נפרדת מערבבים יחד את התותים הקצוצים עם 2 כפות קמח כוסמין.
  • כאשר כל התותים מכוסים בקמח, מכניסים אותם לקערת הבלילה.  
  • בעזרת כף מעבירים התערובת לתבנית השקעים, עד 3/4 מגובהם.
  • מכניסים לתנור ל-30 דקות או עד שראש המאפינס זהובים.

 

 
 

אהבתם את המתכון של קרן? נסו גם את אלה:

 

סלט קוסקוס מלא עם חציל קלוי וזעתר

עוגיות טחינה ותמרים

עוגיות שקדים נוסטלגיות

 

לאתר הטעים והיפהפה של קרן ביטון כהן >> לחצו כאן

 

 
עוד כתבות במדור מתכוני שפים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.