עיקרית פורימית: פסטה פרג ופרמז'ן

 
פסטה פרג
פסטה פרג צילום: נעמי אבליוביץ'
 
עודכן 22:55 01/03/2015
השף הלבן

חג פורים הוא חג הפרג, אבל מי אמר שצריך לאכול אותו רק במאפים מתוקים? לכבוד החג הכי צבעוני בשנה, קבלו מתכון לפסטת פרג עם נגיעות פרמז'ן

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 25 דקות | 4 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים: 

 

1 חבילת פסטה מסוג טאליטלה או פטוצ'יני


3 כפות חמאה


3 שיני שום, חתוכות לפרוסות דקיקות


6 כפות זרעוני פרג שלמים


קליפת לימון מגורדת מ-1 לימון


פתיתי גבינת פרמזן "השף הלבן"


מלח ים, לפי הטעם


פלפל שחור גרוס, לפי הטעם


 

אופן הכנה: 

  • מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה.
  • ממיסים את החמאה במחבת מעל להבה בינונית.
  • מוסיפים את פרוסות השום ומטגנים קלות, רק עד שהן מתחילות להזהיב.
  • מוסיפים את זרעוני הפרג ומטגנים כ-1 דקה.
  • מסננים את הפסטה ומחזירים לסיר הבישול.
  • יוצקים את החמאה המומסת עם פרוסות השום וזרעוני הפרג, מוסיפים את קליפת הלימון ומתבלים במלח ופלפל.
  • מערבבים היטב.
  • מחלקים את הפסטה לקעריות הגשה ומגרדים מעל גבינת פרמזן בנדיבות.
  • מגישים מיד.
 
 

המתכון באדיבות השף הלבן

 

מחפשים עוד מתכוני פורים? נסו את אלה:

 

עוגיות פרג ולימון פריכות

רולדת פרג מהממת

עוגת פרג שוקולד

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפורים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.