המאפייה הקסומה • אורן בקר בוטיק

 
אחד מהמעדנים בבוטיק החדש
אחד מהמעדנים בבוטיק החדש צילום: שרית גופן
 
עודכן 05:55 19/03/2014
אוכל ורק אוכל

הקונדיטור אורן בקר הגשים החודש חלום ופתח לקהל הרחב את קונדיטורית הבוטיק הנושאת את שמו בת"א. התגובות? "זה כמו פריז"

 
 
 
 
 

מי מאחורי המקום

קבוצת 'אושר שרונה בע"מ' המורכבת מהשף קונדיטור אורן בקר ושני שותפים נוספים: עירית מישר וערן בוכריס. בבעלות הקבוצה קומפלקס חדש בשם 'וילהלמינה' הממוקם בפרויקט שרונה בתל אביב, הכולל בתוכו: מסעדת שף, לאונג' בר, וקונדיטורית בוטיק.

 

 
אורן בקר
אורן בקר צילום: אפיק גבאי

סיפור ההקמה
השף-קונדיטור אורן בקר בקר החל את דרכו המקצועית בקורס מטבח ולימודי קונדיטוריה בבית הספר למלונאות 'תדמור'. לאחר מכן הגשים חלום ילדות בדמות לימודים בבית הספר המפורסם 'קורדון בלו' באוסטרליה. עם סיום לימודיו התקבל אורן לצוות הקונדיטורים של רביבה וסיליה, עבד וצבר ניסיון ב'סי קפה' וברשת 'רולדין', וכיום הוא הבעלים של בית ספר הנושא את שמו המוקדש ללימודי קונדיטוריה למתחילים ולמתקדמים. 

 

מאז ומתמיד חלומו של אורן היה לפתוח קונדיטוריה מוקפדת ויפה, שתקבל השראה מהקונדיטוריות והקונפיסוריות (בית מכירת ממתקים) העיליות של פריז. בתחילת החודש, אחרי למעלה משנה של תכנון,  כתיבת המתכונים, גיוס צוות, רכישת ציוד ועוד, החלום הפך למציאות, וקונדיטורית הבוטיק של אורן פתחה דלתותיה לקהל הרחב.

 

כמה עובדים ?

בבוטיק 4 עובדים, במסעדת וילהלמינה 19 עובדים.


עושים אירועים?

יש הזמנות לקייטרינג ויש אירועים במסעדה.

 

 
טעימה מהויטרינה והקינוחים
טעימה מהויטרינה והקינוחים צילום : שרית גופן
 

באילו קינוחים מתמחים ?

מגוון עשיר של עוגות אישיות וגדולות : מוס שוקולד לבן, קרמו גורגונזולה וגלאו סלק, עוגת שכבות: ז'קונד (ביסקוויט) קפה, בווריה קפה וגנאש שוקולד מריר, פונדנט שוקולד, דקוואז בוטנים מלוחים וקרמל, מוס שוקולד חלב, מוס גבינה קרמו פירות אקזוטיים על תחתית של מדלן פירות אדומים, בסיס דקוואז אגוז לוז, מוס שוקולד מריר, מוס שוקולד לבן עם חתיכות פררו רושה ומוס שוקולד חלב.

 

עוד תמצאו טארטים שונים, קרואסונים, מאפי שמרים, עוגיות, בדגש על מקרונים, וממתקים בעבודת יד.

 

יש גם מלוח?

בגזרה המלוחה מכינים במקום בגטים ולחמים בטעמים: סלק, תרד, דגנים ופשתן אתיופי, שאור לבן, לחם שיפון , לוז ותאנים, לצד קישים במילויים המשתנים בהתאם לעונה.

 

מלבד דברי המאפה והמתיקה, נמכרים במקום מוצרים נילווים ללחמים וגבינות- כגון ארטישוקים מתובלים, ממרחי פסטו מבזיליקום או עגבניות מיובשות, בלסמי תותים, סרדינים מספרד, בצלצלי פנינה מושרים בחומץ בלסמי ועוד.

 

מחירים:

עוגות אישיות 32-36 ש"ח

עוגות גדולות 79-199 ש"ח

עוגות בחושות 22-32 ש"ח

קפה ומאפה 22-24 ש"ח

כריכים 22-30 ש"ח

גבינות 24-34 ש"ח

שוקולד בעבודת יד 38 ש"ח

ממתקים בעבודת יד (מרשמלו, חלביצה, פרלינים ועוד) 16-28 ש"ח

 

 
פבלובה בבוטיק
פבלובה בבוטיק צילום : שרית גופן
 

איך התגובות מהקהל למקום החדש?

תגובות מהממות. אנשים אוהבים את המקום. אומרים שאין דבר כזה בארץ שזה חו"ל, פריס. הלקוחות מאוד מעריכים את היכולת לתת מענה איכות וטעים גם לקהלים שונים כגון טבעונים, סוכרתיים וחולי צליאק או אנשים שלא צורכים גלוטן (ללא סוכר וללא גלוטן).

 

כשר?

אין תעודת כשרות. אבל הבוטיק חלבי המוצרים בעלי כשרות בד"צ בית יוסף . לקראת פסח חשוב לציין שמרבית הקינוחים אינם על בסיס קמח.

 

יוצרים קשר

הבוטיק פתוח בימי א'-ו'  השעות 09:00-18:00  שבת 10:00-18:00

רח' אלוף דוד אלעזר 24 מתחם שרונה תל אביב טלפון : 03-6500773

 

נשארתם עם עוד חשק לאפות? נסו את המתכונים האלו:

מאפים אישיים במילוי תפוחים ואגוזים
רוגלך מלוחים במילוי גבינות 
עוגת שמרים קראנצ שוקולד

 

 
עוד כתבות במדור סודות האפייה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.