עוגיות גרנולה וחמאת שקדים (ללא אפיה)

 
עוגיות גרנולה וחמאת שקדים
עוגיות גרנולה וחמאת שקדים צילום: בועז לביא
 
עודכן 08:05 22/04/2014
רונית רונן והילה לביא

הממתק המושלם לאורחים בלתי צפויים - מהיר וקל להכנה, אין צורך בפריסה, והכי חשוב - בריא, מלא אנרגיה וטעים-טעים

 
 
 
 
 

תכירו את Goodies, המעדנייה החדשה של רונית רונן, שם תינתן לאורחים הזדמנות להכנס אל תוך חלל מזמין שמאגד בתוכו את הסיפורים שמאחורי היינות, הגבינות, הנקניקים ושאר המוצרים שכולנו כל כך אוהבים. מתוך ספר המתכונים הפרטי שלה, היא חולקת איתנו מתכון נפלא לעוגיות גרנולה וחמאת שקדים - ללא אפיה!

 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות| זמן כולל: שעתיים ורבע| 25 עוגיות | תבנית 40X30 | רמת קושי: קל

 
 

מצרכים:

 

4 כוסות (400 גרם) גרנולה


כוס סילאן


כוס חמאת שקדים מלוחה (ניתן למצוא במעדניות ובחנויות הטבע)


1/3 כוס (50 גרם) סוכר חום דמררה


 

אופן הכנה:

 

  • בסיר קטן ממיסים את הסוכר, סילאן וחמאת שקדים.
  • מסירים את הסיר מהכיריים, מוסיפים את הגרנולה ומערבבים בכף עד שהגרנולה מצופה היטב בתערובת החמאה.
  • מוזגים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומשטחים (לחילופין ניתן ליצור גבעות קטנות בעזרת כפית).
  • מכסים את התערובת בנייר אפיה ומכניסים את התבנית להקפאה למשך שעתיים.
  • חותכים לקוביות ושמים על מגש הגשה או במנג׳טים.
  • את העוגיות ניתן לשמור בקופסא אטומה למשך מספר ימים.

 

 

Goodies
טשרניחובסקי 5
טלפון: 074-7021216

 
 
עוד כתבות במדור מתכוני שפים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.