בראוניז ריבת חלב וגבינה ללא קמח

 
בראוניז ריבת חלב וגבינה
בראוניז ריבת חלב וגבינה צילום: דניאל לילה
 
עודכן 08:29 02/04/2014
מיכל מוזס ואיוונה ניצן

בראוניז נטולי קמח יכולים להפוך לפירוריים, אבל בזכות תוספת של ריבת חלב וגבינת שמנת הם שומרים על מרקם עסיסי ובתור בונוס נראים משגע

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 45 דקות | תבנית ריבועית 25 ס"מ | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

200 גרם שוקולד מריר, קצוץ


200 גרם חמאה


1/8 כפית מלח


3 ביצים בטמפ' החדר


200 גרם (1 כוס) סוכר


150 גרם (½1 כוסות) שקדים טחונים או קמח שקדים


2 כפות אבקת קקאו


 

לתערובת גבינה וריבת חלב:
100 גרם גבינת פילדלפיה


1 ביצה


1/2 כוס ריבת חלב


 

אופן הכנה:

 

  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • מכינים תערובת גבינה וריבת חלב: טורפים בקערה את כל החומרים לאיחוד.
  • מכינים את בלילת הבראוניז: ממיסים שוקולד וחמאה על בן מארי או במיקרוגל ומוסיפים מלח.
  • מערבלים ביצים וסוכר במיקסר עם וו גיטרה במהירות בינונית כ-2 דקות לקבלת בלילה בהירה ואוורירית.
  • מוסיפים את השוקולד המומס ומערבלים שניות אחדות לקבלת מרקם אחיד.
  • מוסיפים שקדים ואבקת קקאו ומערבלים לקבלת מרקם אחיד.
  • מרכיבים את הבראוניז ואופים: משטחים מחצית מבלילת הבראוניז בתבנית, יוצקים מעל מחצית מתערובת הגבינה ומכסים במחצית הנותרת של בלילת הבראוניז.
  • יוצקים מעל את המחצית הנותרת של תערובת הגבינה.
  • מערבבים בעדינות בין השכבות בעזרת מזלג ליצירת דוגמת שיש.
  • חשוב שהמזלג ייגע בתחתית התבנית במהלך הערבוב.
  • אופים 25 דקות עד שהבאוניז מתמצקים.
  • כדי שהחיתוך של הבראוניז יהיה מדויק והן לא יתפוררו במהלכו, כדאי לצנן מעט את התבנית לאחר האפייה ולהעביר אותה למקפיא לשעה עד שהיא חצי קפואה.
  • שומרים את הבראוניז בקופסה אטומה במקרר עד 5 ימים.

 

 
 

פאטי גאטו - חברה שמפיקה מסיבות קונספט מתוקות
לפרטים נוספים והזמנות צרו קשר:
054-3975228 | 052-3848711
sales@petitgateau.co.il

 

לעוד מתכונים לפסח כנסו לאתר על השולחן

 

מחפשים עוד מתכונים עם שקדים? נסו את אלה:

 

עוגיות שקדים כמו של פעם

מקרונים נפלאים וקלי הכנה

עוגת שקדים ושוקולד

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.