5 מתכונים לשאריות הקמח

 
עודכן 22:55 18/03/2015
אוכל ורק אוכל

מה עושים עם כל הקמח שנשאר? אוכל! מסמבוסק של סבתא, דרך רולדת תמרים וטחינה ועד עוגת וניל עם פצפוצי שוקולד, החמץ עדיין איתנו

 
 
 
 
 

אל תמהרו לזרוק את הקמח לפח או לאחסן אותו בפריזר (אומרים שזה מונע חרקים, תנסו) - יש לנו 5 רעיונות נפלאים למתכונים קלי הכנה וטעימים בדיוק לפני החג.

 

(1) פיצה ביתית במחבת

צילום : קרן ביטון כהן
 
 

מתכון עם קטע: בלי אבני שמוט, בלי קרשים ועם הרבה מקום למשחק, קבלו מתכון לפיצה פאי כמו שמכינים בשיקאגו, פיצה עבה ופריכה שאופים במחבת עם איזה תוספת שרוצים. למתכון >> לחצו כאן

 

(2) כמו של סבתא: סמבוסק במילוי חומוס ובצל מטוגן

צילום : קרן ביטון כהן
 

ריח נוסטלגי של טיגונים ימלא את הבית כשתכינו את המתכון לסמבוסק במילוי חומוס, פפריקה והמון בצל מטוגן. ויש גם תמונות של כל שלבי ההכנה. למתכון >> לחצו כאן

 

(3) לחמניות גבינה וזעתר

צילום : קרן ביטון כהן
 

במיוחד למתחילים: לחמניות עגולות ומתוקות שמכינים בקלי קלות מבצק שמרים נוח לעבודה עם גבינה לבנה וזעתר. למתכון >> לחצו כאן

 

(4) רולדת תמרים וטחינה

צילום : קרן ביטון כהן
 

אורן גירון חולק איתנו מתכון נפלא לרולדת תמרים וטחינה שנחתכת לעוגיות לאחר האפייה. אפשר להמיר את המילוי לשוקולד, ריבה, ממרח לוטוס וכל מילוי אחר שעולה על דעתכם. למתכון >> לחצו כאן

 

(5) עוגת וניל בחושה עם פצפוצי שוקולד

צילום : נועה רוזין
 

נועה עינת, הקונדיטורית בת ה-18, עם עוגה חמימה שמתאימה בול לקפה של הבוקר: וניל, שוקולד והכל נמס בפה ומשגע את החושים. למתכון >> לחצו כאן

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.