איפה אוכלים בחול המועד? חדשות האוכל

 
עודכן 23:09 13/04/2014
נועה רוזין

ארבעת המסעדות של "ליטל איטלי" בשרונה יעניקו לכם חוויה איטלקית כוללת, השף חיים טיבי פותח ביסטרו חדש בצפון וכל השפים מתל-אביב באים לפרגן ופארודיה על קניידעלך בסגנון מיילי סירוס. צפו בחדשות האוכל

 
 
 
 
 

ליטל איטלי, מתחם התחנה 

 

עוד מקום חדש במתחם החדש של תל אביב - שרונה, ופה לא מדובר על אחת אלא בעצם על שלוש פלוס 1: "ליטל איטלי" הוא מתחם בתוך המתחם:  4 מסעדות בסגנון איטלקי. האחת, טרטוריה שמגישה אוכל דרום איטלקי (פסטה, פיצות, פירות ים ודגים); השניה - Carneberia, שילוב של בשר ובירה; השלישית - חנות יין ובר קטן שמגיש תפריט "צ'יקטי", טאפס איטלקי שהגיע בונציה; והרביעית - פיקניק. לוקחים סלי קש עם מקום לכוסות וסכו"ם, ממלאים באוכל גורמה בדוכנים - ויוצאים לאכול על הדשא.

 

טיביס'

 

כבר עשור וחצי שהשף טיבי אחראי על מסעדת "מוסקט" במלון הספא "מצפה הימים". אחרי 14 שנים של גורמה בריאותי ה הוא הולך הכי רחוק משם עם ביסטרו כפרי שיקרא על שמו: טיביס. טיבי הוא אחד מאבני הדרך של הצפון: וככה החברים השפים מהברנז'ה התל אביבית עלו מתל-אביב לחגוג איתו. כנראה שכשאתה רחוק בצפון ולא מהווה תחרות ישירה כולם שמחים לפרגן.

 
עוד כתבות במדור חדשות האוכל - גיא פינס
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.