שניצל בציפוי קורנפלקס

 
איך לא חשבנו על זה קודם? שניצל בציפוי קורנפלקס
איך לא חשבנו על זה קודם? שניצל בציפוי קורנפלקס צילום: קרן ביטון כהן
 
עודכן 13:09 27/04/2014
עז תלם

הנה רעיון מדליק לשינוי אווירה: משדרגים את פירורי הלחם המשעממים בציפוי קריספי של קורנפלקס תלמה ללא גלוטן ומקבלים שניצל זהוב ופריך במיוחד

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 20 דקות | 4 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

600 גרם חזה עוף, משוטח לשניצלים (מבקשים מהקצב)


כוס וחצי קורנפלקס תלמה ללא גלוטן


2 ביצים, טרופות


מלח ופלפל שחור טחון


¾ כוס קמח ללא גלוטן או קורנפלור


שמן קנולה, סויה או חמניה, לטיגון עמוק


 
 

אופן הכנה:

 

  • מחממים שמן לטיגון עמוק.
  • טוחנים את הקורנפלקס במעבד מזון לפירורים גסים.
  • מסדרים עמדת ציפוי: בקערה אחת מערבבים את הקמח או הקורנפלור עם מלח ובפלפל, בקערה אחרת טורפים את הביצים ובאחרת מניחים את פירורי הקורנפלקס.
  • טובלים את חזה העוף בקמח המתובל, לאחר מכן בביצה ואז בפירורי הלחם, כך שיהיה עטוף מכל הכיוונים.
  • מטגנים בשמן עמוק כ-2-3 דקות מכל צד, עד להזהבה יפה ומעבירים לנייר סופג.
  • ניתן גם לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות 12 דקות בערך.
  • מגישים מיד, ביחד עם קטשופ ופירה.

 

 

לעוד מתכונים וכתבות של עֹז תלם הכנסו לבלוג The Kitchen Coach
 

מחפשים עוד מתכונים ללא גלוטן? נסו את אלה:

בראוניז עם שוקולד-צ'יפס

פשטידת גבינות עם כרישה ופטריות

לביבות ברוקולי ויוגורט

 
עוד כתבות במדור מתכונים תלמה ללא גלוטן
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.