פורטבלו במרינדה ותוספת לאבנה

 
טעמים עדינים. פורטובלו במרינדה עם לאבנה
טעמים עדינים. פורטובלו במרינדה עם לאבנה צילום: קרן ביטון כהן
 
עודכן 08:33 04/05/2014
שי טנא

שי טנא ממסעדת "הכובשים" עם רעיון מדליק לתוספת מעניינת לארוחה: פטריית פורטובלו גדולה במרינדה טעימה עם תוספת לאבנה ועלי זעתר

 
 
 
 
 

סוג מתכון: צמחוני | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: שעה ורבע | 4 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים לפורטבלו:

 

4 פטריות פורטבלו גדולות (או 8 קטנות), ללא רגל הפטריה


250 גרם לאבנה


8 ענפים של אורגנו או זעתר טרי, מנוקה לעלים


מלח ופלפל


2 כפות שמן זית


 

למרינדה:


2 כפות מיץ לימון


1 כפית סוכר


1 כף חומץ


4 כפות שמן זית


מלח ופלפל


 
 

אופן הכנה:

 

  • מערבבים את כל מצרכי המרינדה יחד.
  • מניחים את הפטריות בתוך המרינדה במשך שעה.
  • לאחר שעה, צורבים בגריל או במחבת פסים כ-2-3 דקות מכל צד.
  • מניחים על צלחת, מוסיפים כף לאבנה מעל ומפזרים את העלים של האורגנו.
  • מזליפים טיפה שמן זית, מלח גס ופלפל שחור.

 

 

ביסטרו הכובשים
הכובשים 48, תל-אביב
טלפון: 03-510-8555

 

מחפשים עוד מתכוני תוספות? נסו את אלה:


פולנטה עם רוטב עגבניות ופרמז'ן

עלי גפן ממולאים

כרובית אפויה מוקרמת

 

 

 
עוד כתבות במדור לקראת שישי עם שי טנא
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.