המסעדה הכי מושקעת בישראל

 
עודכן 07:45 16/05/2014
נועה רוזין

המסעדה החדשה של השף רן שמואלי נפתחת לקהל, בראשון נפתחה מסעדה תאילנדית בגלל האהבה וטרנד החרקים האכילים מאיים להשתלט. צפו בחדשות האוכל

 
 
 
 
 

מסעדת קלארו

המסעדה הכי גדולה במתחם שרונה (והכי מושקעת) היא המקום החדש של השף רן שמואלי, קלארו, קומפלס ענק מעל ומתחת לאדמה. המסעדה ממוקמת במבנה עתיק מהתקופה הטמפלרית, 1,100 מטרים-רבועים ששימשו עם השנים כיקב, מרתף לחלקי מטוסים בשירות חיל האוויר במלחמות ואפילו ככספת של בנק ישראל בשנות ה-50. היום, תמצאו שם מסעדה, חדר פרטי לאירועים ולאונג'-בר.

 

מסעדת סקון-נקון

מקום קטן ואינטימי, שנראה כמעט לא קשור לרחוב הראשי והסואן של ראשון לציון. בתפריט תמצאו בדיוק את מה שאכלתם בבנגקוק ובאיים בסיבוב האחרון שלכם. הבעלים נסע לפני 10 שנים לתאילנד, הכיר שם בחורה צעירה, הם התחתנו הביאו יחד ילד, ואחרי כמעט עשור של מגורים במזרח החליטו לחזור לארץ ולפתוח כאן מסעדה.

 

טרנד אכילת חרקים

טרנד חדש סוחף את העולם - ובעלי קיבה רגיזה, או סתם אנשים נורמליים - זה לא בשבילכם. תכירו את ה- Ecolo, גישה שאומרת שאכילת חרקים לא רק נכונה מבחינה אקולוגית, אלא גם בריאה כי הם מלאים חלבון ומינרלים. שף מעוטרים בכוכבי מישלן והמבורגריות באמריקה כבר מוציאים מנות מעניינות במיוחד.

 

 

 

 
עוד כתבות במדור חדשות האוכל - גיא פינס
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.