פסטה ברוטב אפונה ופרמזן

 
פסטה ברוטב אפונה ופרמז'ן
פסטה ברוטב אפונה ופרמז'ן צילום: דניאל לילה | סטיילינג: עמית פרבר
 
עודכן 16:56 06/07/2017
אוכל ורק אוכל

קלילה וטעימה, קייצית וחגיגית: כזו היא הפסטה שלנו, שמתובלת ברוטב עדין של אפונה ירוקה ונגיעות של גבינת פרמזן שנותנת מליחות מעודנת. מתכון נפלא באדיבות אסם

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: חצי שעה | 4 מנות | רמת קושי: קל

 
 

מצרכים:

 

1 חבילה פסטה (500 גרם)


400 גרם אפונה קפואה מופשרת


20 גרם חמאה/ מרגרינה (1 כף)


1/2 1 מיכלים שמנת לבישול 15%


50 גרם מוצרלה, מגוררת


100 גרם גבינת פרמזן, מגוררת


1/4 כפית אגוז מוסקט


מלח ופלפל


 

אופן הכנה:

 

  • מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • מסננים, מוסיפים כף שמן זית ומערבבים. מניחים בצד.
  • מתוך 400 גרם האפונה שומרים 3/4 כוס בצד לקישוט.
  • במחבת גדולה מחממים חמאה ומטגנים את האפונה שנותרה עם 1/2 כפית מלח כ - 5 דקות על אש בינונית.
  • מוסיפים שמנת, גבינת פרמז'ן (שומרים מעט בצד לקישוט), מוצרלה ומביאים יחד לרתיחה.
  • טוחנים את הרוטב ע"י בלנדר ידני או במעבד מזון.
  • מחזירים למחבת, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
  • מוסיפים את הפסטה והאפונה השלמה, מערבבים קלות, מורידים מהאש, מקשטים בגבינת פרמזן ומגישים חם.

 

 
 
עוד כתבות במדור שבועות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.