סלט תפוחי אדמה מדורה

 
סלט תפוחי אדמה
סלט תפוחי אדמה צילום: קרן ביטון כהן
 
עודכן 21:49 05/05/2015
איציק הראל

ל"ג בעומר כאן, הזדמנות נפלאה להכין מנות נפלאות מתפוחי האדמה. השף איציק הראל ממסעדת "דגים 206" חולק איתנו מתכון טעים להפליא לסלט תפוחי-אדמה בסגנון מדורה

 
 
 
 
 

סוג מתכון: צמחוני | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 50 דקות | רמת קושי: קל

 
 

מצרכים:

 

4-5 תפוחי-אדמה בינוניים


4 מלפפונים כבושים, חתוכים לפרוסות


5 כפות רוטב איולי איכותי


כף שורש חזרת, מגורד דק


מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם


 

אופן הכנה:

  • במקום להכניס את תפוחי האדמה למדורה, מכניסים אותם לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. מומלץ לפזר בתנית האפייה מלח גס ורק אז להניח את תפוחי האדמה.
  • אופים את תפוחי האדמה כשעה או עד ריכוך.
  • מוציאים בזהירות מהתנור, מניחים לתפוחי-האדמה להצטנן מעט ומורידים את הקליפה.
  • חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות גסות ומערבבים בקערת גדולה עם יתר מרכיבי הסלט.
 

המתכון באדיבות איציק הראל, השף של מסעדת "דגים 206"
משה סנה 54, תל אביב
טלפון: 03-6483030

מחפשים עוד מתכוני סלטים? נסו את אלה:

סלט זעלוק חצילים מרוקאי

סלט עגבניות צלויות וגבינת פטה

סלט פטריות ואבוקדו

 
עוד כתבות במדור מתכונים לסלט
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.