סלט אספרגוס, פטריות ושומשום

 
סלט אספרגוס פטריות ושומשום
סלט אספרגוס פטריות ושומשום צילום: קרן ביטון כהן
 
עודכן 12:31 15/06/2014
איציק הראל

הקיץ הוא תקופה מצוינת לסלטים מרעננים עם טעמים חדשים. השף איציק הראל ממסעדת "דגים 206" חולק איתנו מתכון מפתיע לסלט אספרגוס, פטריות ושומשום

 
 
 
 
 

סוג מתכון: טבעוני | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 15 דקות | רמת קושי: קל

 
 

מצרכים:

 

צרור אספרגוס ירוק


250 גרם פטריות חורש, פרוסות גס


1/4 כוס שמן זית


4 כפות חומץ בלסמי


מלח ים ופלפל שחור גרוס לפי הטעם


כף גדושה של שומשום קלוי


 

אופן הכנה:

 

  • מכינים סיר קטן עם מים רותחים וכפית מלח ולצידו קערה מי וקוביות קרח.
  • כשהמים רותחים בסיר מכניסים את האספרגוס פנימה וחולטים במשך דקה.
  • לאחר דקה מעבירים, בעזרת מלקחיים, את האספרגוס לקערת הקרח למספר שניות.
  • מוציאים את האספרגוס החלוט ממי הקרח ומסירים את חלקו התחתון.
  • לאחר מכן חותכים כל גבעול של אספרגוס לשלושה חלקים דקים.
  • בקערה גדולה מערבבים את הפטריות, שמן הזית, חומץ הבלסמי, המלח, הפלפל והשומשום.
  • מוסיפים את גבעולי האספרגוס, מערבבים היטב ומגישים.

 

 

המתכון באדיבות איציק הראל, השף של מסעדת "דגים 206"
משה סנה 54, תל אביב
טלפון: 03-6483030

מחפשים עוד מתכוני סלטים? נסו את אלה:

סלט זעלוק חצילים מרוקאי

סלט יווני משודרג

סלט הקישואים של דודה שרה

 
עוד כתבות במדור מתכונים לסלט
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.