עוגיות פיצוחים בצ'יק

 
עוגיות פיצוחים
עוגיות פיצוחים צילום: מתוך התוכנית
 
עודכן 16:59 27/06/2014
אורן בקר

הקונדיטור אורן בקר יוצא לבקר בבית השאנטי ומכין שם במטבח עוגיות פיצוחים שכל אחד יכול לאפות בבית שלו. מתכון נפלא שהולך מצוין עם הקפה

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 20 דקות | 20 עוגיות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

150 גרם זרעי חמנייה


110 גרם שקדים מולבנים, פרוסים


140 גרם גרעיני דלעת


80 גרם זרעי שומשום


80 גרם אגוזי פקאן, קצוצים גס קלויים


2 כפות חמוציות ללא סוכר


3 חלבונים


50 גרם סוכר


 
 

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל-160 מעלות.
  • שמים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה או בקערה ומערבבים בעזרת כף עץ, עד שכל החומרים מעורבבים בצורה אחידה.
  • משטחים בתחתית של רינג קוטר 6 ס"מ, כך שכל העוגיות תהיינה בגודל אחיד ושווה.
  • ניתן לסדרן במרחק של ס"מ אחת מהשנייה (הן שומרות על צורתן).
  • אפייה בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות כ- 10 דקות.
 
 
עוד כתבות במדור ככה אופים את זה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.