דגים ברוטב עגבניות

 
קל ומרענן, מעולה בקיץ. דגים ברוטב עגבניות
קל ומרענן, מעולה בקיץ. דגים ברוטב עגבניות צילום: קרן ביטון כהן
 
עודכן 07:49 23/07/2015
ישראל ותמרה אהרוני

ישראל ותמרה אהרוני מדגימים איך אפשר להכין דג ברוטב עגבניות בשתי רמות: האחת זולה וביתית, השניה יקרה ומתוחכמת. כנסו ללינק בסוף המתכון וצפו בהם מכינים את המתכון

 
 
 
 
 

סוג מתכון: דגים | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: חצי שעה | רמת קושי: בינוני

 
 

מצרכים:

 

1/2 קילו פילה לברק או אינטיאס (לפי הכמות הרצויה)


3 כפות שמן זית


2 עלי מרווה, קצוצים


2-3 שינים שום קצוצות/כתושות


1 צ'ילי חריף


1 בצל, קצוץ


2 עגבניות, חתוכות לקוביות


קופסא של עגבניות מרוסקות


1 כף חומץ בלסמי


מלח, פלפל שחור


 

 

אופן הכנה:

  • במחבת גדולה מחממים את שמן הזית, המרווה, השום והצ'ילי.
  • מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-3-4 דקות.
  • מוסיפים את העגבניות ומטגנים כ-2 דקות נוספות.
  • מוסיפים את העגבניות המרוסקות והבלסמי, ממליחים ומפלפלים.
  • מביאים לרתיחה.
  • מנמיכים את האש ומכניסים את הפילה של הדגים ככה שהוא שקוע כולו ברוטב.
  • מבשלים כ-15 דקות (תלוי בעובי הפילה) מכוסה.
  • מגישים עם חלה טובה או קוסקוס.
 

רוצים לצפות באהרוני ותמרה מכינים את המתכון? >> לחצו כאן


למתכונים נוספים מהתוכנית:

סלט גזר חמצמץ וקצת חריף

מוס שוקולד

 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.