מוס שוקולד קרמי

 
מוס שוקולד
מוס שוקולד צילום: קרן ביטון כהן
 
עודכן 11:58 26/06/2014
ישראל ותמרה אהרוני

ישראל ותמרה אהרוני מכינים במטבחים נפרדים מוס שוקולד אחד עם שתי גרסאות לקישוט. טעים, קרמי וקינוח מצוין לכל ארוחה. כנסו ללינק בסוף המתכון וצפו בהם מכינים את המתכון

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: שעה | רמת קושי: בינוני

 
 

מצרכים:

 

250 גרם שוקולד מריר משובח


150 גרם חמאה, חתוכה לקוביות


כפית תמצית וניל


4 ביצים


1/2 כוס סוכר


מעט אבקת קקאו


 

אופן הכנה:

 

  • ממיסים את השוקולד יחד עם החמאה ותמצית הוניל.
  • מפרידים בין החלבונים לחלמונים.
  • מקציפים את החלבונים תוך הוספה הדרגתית של הסוכר עד שמתקבל קצף יציב.
  • לתוך קערת השוקולד המומס מערבבים את החלמונים אחד אחד, עד שהם נבלעים בתערובת.
  • מערבבים בעדינות פנימה את הקצף לתערובת אחידה.
  • מעבירים לכלי הגשה ומקררים כחצי שעה-שעה.
  • לפני ההגשה בוזקים מעל מעט אבקת קקאו (דרך מסננת קטנה).

 

 

רוצים לראות את אהרוני ותמרה מכינים את המתכון? >> לחצו כאן


לעוד מתכונים מהתוכנית:

דגים ברוטב עגבניות

סלט גזר חמצמץ וקצת חריף

 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.