מרק תירס עם טוויסט אסייתי

 
מרק תירס של אהרוני
מרק תירס של אהרוני צילום: קרן ביטון כהן
 
עודכן 09:32 06/07/2014
ישראל ותמרה אהרוני

ישראל ותמרה אהרוני מכינים 2 גרסאות למרק תירס חם וסמיך בתוכנית שמוקדשת כולה למתכונים אסייתים עם נגיעה תאילנדית

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: חצי שעה | רמת קושי: בינוני|

 
 

מצרכים:

 

2-3 כפות שמן


1 פלפל אדום חריף, מנוקה מחרצנים וקצוץ


1 כפית שורש ג'ינג'ר, קצוץ


6-5 כוסות מרק עוף


1 שקית גרגירי תירס קפואים או 2 קופסאות גרגירי תירס שימורים


100 גרם חזה עוף, קצוץ דק


3 כפות רוטב סויה יאמסה


1 כפית סוכר


מלח, פלפל


1 כף קורנפלור מדוללת במעט מים קרים


2 ביצים טרופות


 

להגשה:
2 גבעולי בצל ירוק, פרוס דק


שמן שומשום


 

אופן הכנה:

  • בסיר גדול שמים את השמן הפלפל האדום, הג'ינג'ר.
  • כשהשמן חם מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את גרגירי התירס.
  • אם יש לם בלנדר ידני אפשר לרסק חלק מגרגירי התירס בתוך המרק.
  • מוסיפים למרק את הסויה והסוכר, ממליחים ומפלפלים ומבשלים כעשר דקות.
  • מוסיפים את העוף ומבשלים דקה.
  • מוסיפים את הקורנפלור לאט תוך כדי בחישה עד שמגיעים לרמת הסמיכות הרצויה.
  • מוסיפים את הביצים בזרם דק תוך טריפה במזלג. מכבים את האש.
  • לפני ההגשה מפזרים מעל קצת בצל ירוק וכמה טיפות שמן שומשום.

 

 

רוצים לראות את ישראל ותמרה מכינים את המתכון? >> לחצו כאן


למתכונים נוספים מהתוכנית:

פאד-תאי בשתי גרסאות

 

מחפשים מתכונים מרקים נוספים? נסו את אלה:

מרק עגבניות ופתיתים

מרק עוף ויטנאמי עם ירקות ואיטריות

מרק מיניסטרונה

 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.