מתכון לפאד תאי של אהרוני

 
פאד תאי של אהרוני
פאד תאי של אהרוני צילום: קרן ביטון כהן
 
עודכן 11:22 15/08/2014
ישראל ותמרה אהרוני

ישראל ותמרה אהרוני מכינים ביחד את המנה התאילנדית הקלאסית, פאד-תאי. המצרכים רבים, אבל שווים את ההכנה והטעם? בדיוק כמו בבנגקוק

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 25 דקות | רמת קושי: בינוני

 
 

מצרכים:

 

200 גרם אטריות אורז רחבות


1 חבילה פטריות שיטאקי


3 כפות שמן


3 שיני שום, קצוצות


כף ג'ינג'ר, קצוץ


1 צ'ילי, פרוס


גזר, חתוך לרצועות


2 חזות עוף, חתוכים לרצועות


2 ביצים, טרופות


נבטים סיניים


2 בצל ירוק, חתוך באלכסון


 

להכנת הרוטב:
4 כפות רוטב סויה יאמסה


1 כף סויה מתוקה מקצ'אפ


2 כפות רוטב תמרינדי


2 כפות סוכר דקלים


1 כפית שמן שומשום


1-2 כפות מים


 

להגשה:


עלי כוסברה טריים


בוטנים קלויים, קצוצים


פלחי ליים


 

 

אופן הכנה:

  • משרים את האטריות במים חמים, מסננים ושומרים במים קרים.
  • מוסיפים את השמן למחבת רחבה, ומטגנים את הירקות והעוף כחמש דקות.
  • מוסיפים את האטריות ומטגנים יחד שתי דקות.
  • מוסיפים את חומרי הרוטב, מערבבים ומבשלים שתי דקות.
  • מכבים את האש, מערבבים פנימה את הבצל הירוק והנבטים.
  • מפזרים מעל את הכוסברה והבוטנים הקצוצים.
  • יוצקים סביב סביב את הרוטב ומערבבים היטב עד שהרוטב האיטריות העוף והירקות מעורבבים כולם באופן אחיד.
  • מוסיפים את הנבטים והבצל ירוק וממשיכים לערב עוד כדקותיים.
  • לפני ההגשה מפזרים מעל הכל חופן עלי כוסברה וקצת בוטנים קצוצים.
  • מגישים עם פלח לימון לסחיטה מעל.

 

 

 

רוצים לצפות בישראל ותמרה מכינים את המתכון בשני סגנונות שונים? >> לחצו כאן


למתכונים נוספים מהתוכנית:

מרק תירס עם טוויסט אסייתי

 

 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.