פילה בר-ים עם תפוחי עץ

 
פילה בר ים
פילה בר ים צילום: שחר פליישמן
 
עודכן 11:01 03/07/2014
שף יואב בר

שף יואב בר חולק איתנו מתכון בריא וטעים לפילה בר-ים בשילוב תפוחי עץ, סלרי, נענע ואפילו עגבניות. הצעה נפלאה לארוחה קלילה ודיאטתית

 
 
 
 
 

סוג מתכון: דגים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 15 דקות | רמת קושי: קל

 
 

מצרכים:

 

4 פילטים של כ-180 גרם דגי בר ים (סי-באס) או לברק


1 כף שמן זית


מלח ופלפל


5 עלי סלרי, קצוצים


10 עלי נענע


2 תפוחי עץ, חתוכים לפרוסות ומושרים בלימון ומעט מים


2 בצלים ירוקים חתוכים


5-6 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים


4 שיני שום


עלי מיקרו בזיל לקישוט


 

אופן הכנה:

  • מחממים מחבת עם מעט שמן זית.
  • צורבים את הדגים במחבת כ- 2 דקות מכל צד.
  • מתבלים במלח ופלפל.
  • מניחים בצד את הדגים.
  • באותה מחבת מקפיצים את עלי הסלרי, הנענע, התפוחים, הבצלים הירוקים, העגבניות והשום, כ-2-3 דקות.
  • מעבירים את תכוחת המחבת לצלחת הגשה ומניחים מעל את הדגים.

 

 

המתכון באדיבות שף יואב בר ממיזם Chef To Go

 

מחפשים עוד מתכוני דגים? נסו את אלה:

דגים ברוטב עגבניות של אהרוני

דג מאודה במעטפה

סלמון בסגנון שנחאי

 
עוד כתבות במדור מתכוני דגים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.