סלט טרופי צבעוני ובריא

 
סלט טרופי
סלט טרופי צילום: קרן ביטון כהן
 
עודכן 11:56 03/07/2014
שף חסן עלי

המטבח הטבעוני הגיע גם לתפריט של מסעדת "רג'ינה", ושף חסן עלי חולק איתנו מתכון מרענן לסלט בניחוח טרופי: מנגו, קולורבי והרבה מיץ תפוזים

 
 
 
 
 
 

סוג מתכון: טבעוני | זמן הכנה: 10 דקות | סלט אחד גדול | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

1 לב של חסה ערבית


1 מנגו בינוני


1 ו-1/2 ראש צנון


1/2 ראש קולורבי


1/2 גזר בינוני


 

לרוטב: 
100 מ"ל מיץ תפוזים


50 מ"ל מונין (סירופ) תות


1 כפית גרגירי חרדל


1 כפית חומץ


50 מ"ל שמן זית


מלח


פלפל


 

אופן הכנה:

  • שוטפים וקולפים את הירקות.
  • חותכים את הירקות לחתיכות גסות.
  • חותכים את המנגו לרצועות עבות.
  • מערבבים את הירקות יחד, מוסיפים את הרוטב ומניחים את רצועות המנגו מעל.
 

המתכון באדיבות מסעדת "רג'ינה", פרופסור יחזקאל קויפמן 2, תל-אביב


מחפשים עוד מתכוני סלטים? נסו את אלה:

סלט חצילים וטופו יפני

סלט מנגולד עם אגוזי מלך

סלט שורשים קראנצ'י ובריא

 
עוד כתבות במדור מתכונים לסלט
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.