איך מכינים קפירינייה ברזילאית?

 
מרעננת ומתקתקה. קפירינייה קלאסית
מרעננת ומתקתקה. קפירינייה קלאסית צילום: fotolia
 
עודכן 10:21 08/07/2014
בז נוביק, מסעדת אבושדיד

חוץ מהמונדיאל ואולימפיידה 2016, ברזיל ידועה גם בקוקטיילים המרים- מתקתקים שלה. בז נוביק ממסעדת אבושדיד בת"א חולק איתנו מתכון מעולה לקפירינייה קלאסית, בדיוק מה שיקרר לכם את הקיץ

 
 
 
 
 

מצרכים:


1 לימון בשל


גרדת ליים (לימון ירקרק לא בשל)


5 עלי מנטה


2 כפות סוכר


60 מ"ל קשאסה


קרח כתוש


 
 

אופן הכנה:

  • חותכים את הלימון לקוביות.
  • שמים בשייקר את הלימון החתוך, הסוכר, עלי המנטה והקאשסה.
  • כותשים את התוכן בעזרת כותש.
  • מוסיפים את הקרח הכתוש ומשקשקים היטב.
  • מוזגים לכוס נמוכה (Low Ball) את כל תוכן השייקר.
  • מוסיפים את גרדת הליים, ומוסיפים קרח כתוש במידת הצורך.
 

מסעדת אבו-שדיד, לבונטין 16, תל-אביב

 

מחפשים עוד מתכוני קוקטיילים מדליקים? נסו את אלה:

וודקה עם מרשמלו

קוקטיילים מארבעת המינים

קוקטייל הדרים ומוחיטו ענבים

 
עוד כתבות במדור קוקטיילים עולם האלכוהול
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.