גוואקמולי וסלסה בצ'יק

 
חריף, מרענן וטעים. צ'יפס עם גוואקמולי וסלסה
חריף, מרענן וטעים. צ'יפס עם גוואקמולי וסלסה צילום: מתוך התוכנית פעמיים אהרוני
 
עודכן 00:40 19/07/2014
תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מכינה במהירות את שני הממרחים שהכי כיף לנשנש איתם משהו פריך: גוואקמולי עם חתיכות עבות של אבוקדו ורוטב סלסה חריף

 
 
 
 
 

גוואקמולי

 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 5 דקות | זמן כולל: 7 דקות | רמת קושי: קל

 

מצרכים: 

 

שקית טורטיה צ'יפס


2 אבוקדו, בשלים ורכים


5-6 עגבניות שרי, קצוצות


1/2 בצל, קצוץ דק


מיץ מחצי לימון


חופן כוסברה, קצוצה


1 כף שמנת חמוצה


1 כפית אבקת צ'ילי חריף


מלח, פלפל


 

אופן הכנה: 

  •  שמים את כל המרכיבים בקערה ומועכים עם מזלג תוך כדי ערבוב עד לקבל תערובת אחידה.
  • שימו לב לשמור על גושים בתערובת.
 

רוטב סלסה

סוג מתכון: טבעוני | זמן הכנה: 5 דקות | זמן כולל: 10 דקות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

5 עגבניות, קצוצות דק


2 בצלים, מקולפים וקצוצים דק


5 שיני שום, גדולות


חופן כוסברה, קצוצה


פלפל צ'ילי, קצוץ


2 כפות מיץ לימון או ליים


מלח, פלפל


 

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל המצרכים בקערה, מוספים את מיץ הלימון, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
  • אפשר לרסק קצת בעזרת בלנדר מוט.
 

רוצים לצפות בתמרה מכינה את המתכונים? >> לחצו כאן

 

למתכונים נוספים מהתוכנית:

כנפיים צלויות אהרוני סטייל

2 גרסאות לבורקס ביתי

 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.