חביתה שהיא ארוחה • עיג'ה - פיצה

 
פיצה עיג'ה
פיצה עיג'ה צילום: דניאל לילה
 
עודכן 12:38 01/10/2017
שי לי ליפא

שי לי ליפא חוגגת לילדים שלה יום הולדת בפיקניק מלא טעם וסטייל. ההפתעה הגדולה היא חביתת ירק מלאת בשר שלא רק שהיא ארוחה שלמה, היא נראית כמו פיצה מגרה

 
 
 
 
 

חביתת ירק מועשרת בבשר, שהיא ארוחה שלמה. היתרון שלה הוא בכך שהיא טעימה גם כמה שעות אחרי הטיגון ובטמפרטורת החדר. מטגנים בבוקר במחבת ענקית, חותכים למשולשים ומגישים על קרטונים ממש כמו פיצה.

 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 20 דקות | 8-10 מנות| רמת קושי: בינוני

 
 

מצרכים:

 

350 גרם בשר בקר טרי, טחון


8 ביצים


2 כוסות עשבי תיבול, קצוצים דק


4 גבעולי בצל ירוק (החלק הלבן והירוק), פרוסים לעיגולים דקים


½1 כפות פירורי לחם


מלח ופלפל שחור גרוס


1-1/2 כפית שטוחה בהראט (לא חובה)


 

לטיגון:


שמן


 

אופן הכנה:

  • מוציאים את הבשר הטחון מהמקרר כ-20 דקות לפני ההכנה.
  • טורפים ביצים בקערה.
  • מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
  • משמנים מחבת גדולה עם ציפוי מונע הידבקות ומחממים על להבה בינונית.
  • יוצקים את התערובת ומטגנים כ-5 דקות עד ששולי העיג'ה מתייצבים.
  • מכסים את המחבת בצלחת גדולה והופכים עליה את העיג'ה.
  • מחזירים את העיג'ה למחבת כשצידה הלא מטוגן כלפי מטה ומטגנים 4-3 דקות.

 

 
 
עוד כתבות במדור טעימות מעל השולחן
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.