מתכון לטבעות בצל מנצחות

 
התוספת הכי טעימה לארוחה. טבעות בצל
התוספת הכי טעימה לארוחה. טבעות בצל צילום: אסף אמברם
 
עודכן 06:15 22/06/2015
יענקלה שיין

תאמינו או לא, אבל יש יום מיוחד בשנה שמוקדש כולו לטבעות בצל. במיוחד לכבוד המאורע המרגש החלטנו לפנק אתכם במתכון מתאים: קריספי, מלוח ובדיוק מה שצריך כשרוצים לנשנש משהו כייפי. יענקל'ה שיין חולק איתנו מתכון נפלא לטבעות בצל שלא תפסיקו לאכול

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: 20 דקות | 3-4 מנות | רמת קושי: קל

 
 

מצרכים:

 

2 בצלים גדולים, קלופים


שמן, לטיגון עמוק


½ כוס קורנפלור או קמח לבן


קורט מלח


 

לבלילה:

50 גרם קורנפלור או קמח אורז


50 גרם קמח לבן


¼ כפית דבש


¼ כפית אבקת אפיה


½ בקבוק (165 מ"ל) בירה בהירה


 

 

אופן הכנה:

  • מחממים שמן לטיגון עמוק.
  • פורסים את הבצלים לטבעות ברוחב 2 ס"מ. שוטפים היטב במים (להוריד להם מעט את החריפות ומסננים היטב להיפטר מנוזלים מיותרים.
  • שמים את כל המצרכים לבלילה בקערה וטורפים היטב עד שמתקבלת תערובת חלקה.
  • מקמחים את טבעות הבצל בקונפלור או קמח לבן, טובלים בבלילה עד לכיסוי ומניחים בשמן עמוק הלוהט. מטגנים 2-4 טבעות בכל פעם, בערך 2-3 דקות או עד להזהבה.
  • מוציאים מהשמן הלוהט ומניחים על נייר סופג לספיגת השמן, וממשיכים באותו אופן עם שאר הבצל.
  • ממליחים ומגישים.
 
 
עוד כתבות במדור מתכונים לתוספות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.