מלוח וממכר • פסטה עם אנשובי

 
עודכן 15:30 31/07/2014
רועי רוזנפלד

שילוב מנצח של מצרכים פשוטים יכול ליצור מנה מצוינת וטעימה שיכולה להיות ארוחת צהריים קלה או ערב משפחתית. מתכון נפלא לפסטה עם אנשובי ועגבניות שרי

 
 
 
 
 
המליחות המעודנת מחדשת בכל ביס. פסטה עם אנשובי
המליחות המעודנת מחדשת בכל ביס. פסטה עם אנשובי צילום : יח"צ
 

סוג מתכון: דגים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 15 דקות | 2-3 מנות | רמת קושי: קל

 
 

מצרכים:


200 גרם פסטה לינגוויני, מבושלת אל דנטה


פחית אנשובי


5 עגבניות שרי תמר, חצויות


5 צלפים


שן שום אחת


פרוסות צ'ילי (לפי הטעם)


4 עלי ארוגולה


פרמז'ן


 

אופן הכנה:

  • הופכים את פחית האנשובי למחבת קרה יחד עם כל השמן (של האנשובי)
  • מדליקים על אש נמוכה ונותנים לאנשובי להתפרק ולהצטמצם לרוטב.
  • כשהאנשובי הופך לעיסה, מוסיפים שיני שום, הצ'ילי והצלפים.
  • מטגנים מעט ומוסיפים עגבניות השרי ואת הפסטה מיד אחר כך.
  • מוסיפים שתי כפות מים ומערבבים עד שהמים מתאדים.
  • מעבירים לצלחת, מקשטים בארוגולה ופרמזן מעל.
 

המתכון באדיבות מסעדת "ביצ'יקלטה" - בר מסעדה ברחוב נחלת בינימין 29 בתל-אביב

 

מחפשים עוד מתכוני פסטה כייפים? נסו את אלה:

פסטה ברוטב שמנת, סלמון וכרישה

פסטה עם ברוקולי ועגבניות שרי

פסטה עם נתחי עוף וצ'ילי

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.