בלינצ'ס גבינה זריזים • לא רק בשבועות

 
עודכן 12:53 25/08/2014
אורן בקר

המתכון הקלאסי של חג השבועות יכול לפגוש אותנו גם ביום חול באמצע השבוע ובחצי מזמן ההכנה הרגיל. הקונדיטור אורן בקר חולק איתנו את הגרסה הזריזה שלו לחביתיות הממולאות שכולנו אוהבים

 
 
 
 
 
בלינצ'ס גבינה זריזים
בלינצ'ס גבינה זריזים צילום : מתוך התוכנית
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: חצי שעה | 20 יחידות | רמת קושי: בינוני

 
 

מצרכים לעלי הבלינצ'ס:


250 מ"ל חלב


250 מ"ל מים


280 גרם קמח


4 ביצים


50 גרם חמאה


1 כף סוכר


קורט מלח


מעט וניל


 

למלית הגבינה:
400 גרם גבינת שמנת


¼ כוס שמנת חמוצה


½ כוס קורנפלור או אינסטנט פודינג


1/3 כוס סוכר


125 גרם גבינה 9%


2 כפות צימוקים מושרים ברום בהיר


1 כפית שטוחה קינמון


1 כפית גרידת לימון


 

אופן הכנת עלי הבלינצ'ס:

  • מכניסים את כל חומרי הגלם למעבד מזון, מערבבים למסה חלקה ומסננים אותה.
  • לוקחים בערך כחצי מצקת מהמסה ומניחים מעל מחבת חמה מאוד ומשומנת קלות.
  • מטגנים עד להזהבה, הופכים את העלה ל-15 שניות ומוציאים מהמחבת.

המלית:

  • מערבבים את כל חומרי הגלם בקערה, עד לקבלת מרקם אחיד של מלית.
  • פורסים את עלי הבלינצ'ס על שולחן העבודה, ממלאים במרכז כל עלה כף מן המלית ומגלגלים לגליל (מהצדדים כלפי פנים).
  • מגישים חם או קר, לבחירתכם.

 

 

רוצים לצפות באורן בקר מכין את המתכון? >> לחצו כאן


מחפשים עוד מתכונים מהתוכנית? נסו את אלה:

טירמיסו פירות יער
מיני בריוש במלית גבינת ריקוטה
עוגת גבינה אפוייה עם לוטוס

 
עוד כתבות במדור ככה אופים את זה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.