גספצ'ו עגבניות קריר ומתובל

 
עודכן 07:14 03/08/2015
תמרה אהרוני

מרק עגבניות קר יכול להיות תשובה מצוינת למנה ראשונה ראשונה קלילה וטעימה בארוחת ערב. תמרה אהרוני מכינה אותו עם לא מעט מצרכים ותוספות מדליקות כמו מלפפון וביצה קצוצים מלמעלה

 
 
 
 
 
גספצ'ו
גספצ'ו צילום : מתוך התוכנית פעמיים אהרוני
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | רמת קושי: קל

 
 

מצרכים:

 

חצי ק"ג עגבניות תמר קלופות


2 מלפפונים


חצי בצל סגול, קצוץ דק


2 שיני שום


1/2 כוס בזליקום


1 פלפל אדום, חתוך לקוביות


פלפל צ'ילי חריף


1 אפרסק, חתוך


1 צנצנת עגבניות "פאסאטה" של mutti


מלח, פלפל


2 כפות שמן זית


 

להגשה:

מלפפון, קצוץ דק


אצבעות לחם קלוי


ביצה קשה, קצוצה דק


גבינה מפוררת


 

אופן הכנה: 

  • שמים את כל המצרכים בקערה עמוקה בעלת דפנות גבוהות.
  • מרסקים עם מוט ריסוק לתערובת חלקה.
  • מוזגים לקערות הגשה ומעטרים עם טפנד, ביצה קצוצה, מלפפון קצוץ ולחם קלוי.
 

רוצים לצפות בתמרה מכינה את המתכון? >> לחצו כאן

 

למתכונים נוספים מהתוכנית:

סלט פסטה וטונה

פיתה ממולאת בשר טחון

ראפ טורטייה עם חזה עוף ואבוקדו

 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.