טורטייה עם חזה עוף ואבוקדו

 
עודכן 08:40 21/09/2014
תמרה אהרוני

רוצים להכין נשנוש לילדים שהוא גם ארוחה שלמה? ואולי אתם בכלל בדיאטה ומעדיפים מעט פחמימות עם האוכל? המתכון הזה הוא בדיוק בשבילכם: טורטייה עם חזה עוף ואבוקדו, עגבניות ותיבול משגע של תמרה אהרוני

 
 
 
 
 
טורטייה עם עוף אבוקדו ועגבניות
טורטייה עם עוף אבוקדו ועגבניות צילום : מתוך התוכנית פעמיים אהרוני
 

סוג מתכון: עוף | זמן הכנה: 15 דקות | רמת קושי: קל

 
 

מצרכים:

 

4 טורטיות


 

לעוף:

2 כפות שמן זית


2 חזות עוף מנוקים מלח, פלפל מעט שבבי צ'ילי


2 כפות מיץ ליים


 

לאבוקדו:

1 אבוקדו בשל


1/2 בצל אדום, קצוץ


2 כפות כוסברה


מעט מיץ לימון


מלח, פלפל


מעט צ'ילי


 

עוד צריך:

עגבניות תמר, פרוסות


פלפל אדום קלוי, פרוס לרצועות


 

אופן הכנה:

  • שמים את השמן במחבת ממליחים, מפלפלים ומפזרים צ'ילי על העוף.
  • צורבים את העוף על מחבת כשלוש דקות מכל צד. מזגגים עם מיץ הלימון. מקררים מעט.
  • מועכים אצת האבוקדו עם כל שאר החומרים.
  • פורסים את העוף לפרוסות.
  • קולים מעט את הטורטיות על מחבת חמה ויבשה.
  • מורחים עליהן אבוקדו, מניחים פרוסות עוף, עגבניות, פלפל קלוי ומגלגלים.
  • עוטפים בנייר אפייה ומגישים.

רוצים לצפות בתמרה מכינה את המתכון? >> לחצו כאן

 

מחפשים מתכונים נוספים מהתוכנית? נסו את אלה:

סלט פסטה וטונה

פיתה ממולאת בבשר טחון וזעתר

גספצ'ו עגבניות מתובל

 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.