מתכון לתפוחי אדמה בתנור

 
עודכן 08:01 30/09/2014
תבליני טעם וריח

תוספת מנצחת לכל מטרה: פלחי תפוחי אדמה אפויים, פריכים מבחוץ ונימוחים מבפנים. ניתן להגיש כמעט עם כל מנה, ואל תתפלאו כשהיא תיגמר כל כך מהר

 
 
 
 
 
תפוחי אדמה בתנור
תפוחי אדמה בתנור צילום : Fotolia.com
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: שעה וחצי | כמות מנות: 5 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

1 ק"ג תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לפלחים (לא חייבים לקלף)


5 כפות שמן (רגיל או זית)


2 כפות תערובת תיבול לתפוחי אדמה של תבליני טעם וריח


1/2 כוס מים


 

 

אופן הכנה:

  • מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  • שמים את תפוחי האדמה בתפנית אפייה גדולה ועמוקה (או שתיים אם צריך). מוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים היטב, עד שכל המרכיבים מצופים בתערובת ומכסים ברדיד אלומיניום.
  • אופים 30 דקות, מוציאים את התבנית מהתנור ומסירים את רדיד האלומיניום - זהירות אדים! 
  • מחזירים לתנור אופים כ-20 דקות נוספות, עד שתפוחי האדמה התרככו לחלוטין והזהיבו.
  • מגישים מיד.

 

לעוד מתכונים וכתבות במדור טעם וריח :
10 דברים שלא ידעתם על פלפל שחור 
תבשיל עוף בקארי עם תפוחי אדמה 
צ'ילי קון קרנה משובח
7 תבלינים שכולם חייבים בבית

 
עוד כתבות במדור טעם וריח - מתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.