תבשיל זנב שור עם בצלי שאלוט

 
עודכן 13:41 30/09/2014
אוכל ורק אוכל

על זה אומרים "מתכון ממכר" • שף שי טנא מביסטרו הכובשים בתל-אביב חולק איתנו מתכון לזנב שור עם בצלי שאלוט וסילאן שפשוט נמס בפה

 
 
 
 
 
תבשיל זנב שור עם בצלי שאלוט
תבשיל זנב שור עם בצלי שאלוט צילום : אפיק גבאי
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: שעה | רמת קושי: קל

 
 

מצרכים:

 

קילו זנב פרוס


200 גרם בצלי שאלוט, מקולפים


כוס יין אדום


כף רסק עגבניות


כף טימין, קצוץ


2 כפות סילאן


1כף מיץ לימון מומלץ טרי


4 כוסות מים


רבע כוס קמח


2 כפות שמן


 

אופן הכנה:

  • בסיר רחב מחממים את השמן.
  • מקמחים את הבשר וצורבים מכל צד, מוציאים ומניחים בצד.
  • באותו הסיר מוסיפים את הרסק ומערבבים היטב כדקה.
  • מוסיפים את מיץ הלימון, הסילאן והמים ומביאים לרתיחה.
  • לאחר רתיחה מוסיפים את הבשר ומבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות.
  • מוסיפים את השאלוט ומבשלים 10 דקות נוספות.
 
 
עוד כתבות במדור לקראת שישי עם שי טנא
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.