ניוקי עם ערמונים ופטריות • אהרוני סטייל

 
עודכן 12:51 12/10/2014
ישראל אהרוני

בתוכנית שמוקדשת כולה למטבח האיטלקי ישראל אהרוני מכין לצד בתו, תמרה, מתכון מושקע של ניוקי ביתי עם רוטב נפלא של ערמונים ופטריות

 
 
 
 
 
ניוקי עם ערמונים ופטריות
ניוקי עם ערמונים ופטריות צילום : מתוך התוכנית פעמיים אהרוני
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: חצי שעה | 4 מנות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים לניוקי:

 

1 ק"ג תפוחי אדמה, אפויים וקלופים


200 גרם קמח


ביצה


חלמון


מלח פלפל


 

לרוטב:
חבילת פטריות מלך היער


18 ערמונים טריים, קלופים וקלויים


60 גרם חמאה


6 עלי מרווה


2 שיני שום, פרוסות


2 בצלי שאלוט, פרוסים


3 כפות שמן זית


מלח, פלפל


גבינת פרמזן, מגורדת


 

 
 

אופן הכנה:

  • מועכים את תפוחי אדמה מוסיפים את שאר החומרים ולשים לבצק חלק.
  • יוצרים מהתערובת ניוקי (הסבר מצולם >> לחצו כאן).
  • מבשלים את הניוקי במי מלח כשלוש דקות ומסננים.
  • שמים במחבת רחבה את החמאה, שמן-הזית והמרווה.
  • מטגנים בתערובת את השום, בצלי השאלוט, פטריות מלך היער והערמונים כשלוש דקות.
  • מוסיפים את הניוקי, מערבבים בעדינות ומעבירים לצלחת.
  • מפזרים מעל את הגבינה.
 

רוצים לצפות באהרוני מכין את המתכון? >> לחצו כאן


לכל המתכונים מהתוכנית:

ניוקי עם עגבניות ומוצרלה
קרוסטיני עם 2 תוספות מפתיעות
טירמיסו

 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.