קרוסטיני עם תוספות מפתיעות

 
עודכן 12:50 12/10/2014
ישראל ותמרה אהרוני

ישראל ותמרה אהרוני מכינים מנת פתיחה מרשימה (וקלה להכנה) שיכולה לשדרג את הארוחה: קרוסטיני עם טונה מעושנת ואבוקדו לצד קרוסטיני נוסף עם טפנד וגבינת עזים

 
 
 
 
 
קרוסטיני עם טפנד וגבינת עיזים
קרוסטיני עם טפנד וגבינת עיזים צילום : מתוך התוכנית פעמיים אהרוני
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | רמת קושי: קל

 
 

מצרכים:

 

בגט פרוס לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ


טפנד זיתים


גבינת עיזים


אבוקדו בשל


קופסת טונה מעושנת


2 בצלים ירוקים קצוצים


 
קרוסטיני טונה ואבוקדו
קרוסטיני טונה ואבוקדו צילום : מתוך התוכנית פעמיים אהרוני
 

אופן הכנה:

  • מחממים טוסטר אובן לחום של 180 מעלות.
  • מורחים את פרוסות הבאגט בשמן זית וקולים עד להזהבה.
  • על תבנית הטוסט מסדרים חצי מפרוסות הבגט, עליהן מורחים טפנד.
  • פורסים את גליל גבינת העיזים ומניחים פרוסה על כל פרוסת בגט עם טפנד.
  • מכניסים לטוסטר כשהגבינה נמסה מעט מוציאים מהטוסטר.
  • בניתיים מסדרים על שאר מגש את החצי השני של פרוסות הבגט.
  • מערבבים את האבוקדו, טונה מעושנת ובצל ירוק לתערובת גסה.
  • שמים כף מהתערובת על כל פרוסת באגט.
 

רוצים לצפות באהרוני מכין את המתכון? >> לחצו כאן


לכל המתכונים מהתוכנית:

ניוקי עם ערמונים ופטריות
ניוקי עם עגבניות ומוצרלה
טירמיסו

 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.