טירמיסו קלאסי • ישראל אהרוני סטייל

 
עודכן 12:49 12/10/2014
ישראל אהרוני

ישראל אהרוני מכין את הקינוח הכי איטלקי שיכול להיות: הטירמיסו. המלצה: תנו לשבת במקרר לפחות לילה, כך המרקם והטעם יחגגו לכם בפה

 
 
 
 
 
טירמיסו
טירמיסו צילום : מתוך התוכנית פעמיים אהרוני
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: מינימום 4 שעות | רמת קושי: קל

 
 

מצרכים:

 

4\3 כוס סוכר


כפית תמצית וניל


250 גבינת מסקרפונה


3/4 מיכל שמנת מתוקה


3 כפות אבקת קקאו


1/2 חבילת בישקוטים


1/2 כוס אספרסו


 

אופן הכנה:

  • מקציפים את השמנת, גבינה ווניל וסוכר לקרם יציב.
  • מכינים 4 כוסות זכוכית.
  • טובלים את הבישקוטים באספרסו ומרפדים תחתית של כל כוס.
  • יוצקים 1/3 מתערובת הקרם על הבישקוטים ומפזרים מעל שכבה של אבקת קקאו.
  • חוזרים על הפעולה עוד פעמיים באותו סדר: בישקוטים, קרם וקקאו.
  • מכסים ומקררים כמה שעות במקרר.
 

רוצים לצפות באהרוני מכין את המתכון? >> לחצו כאן


לכל המתכונים מהתוכנית:

ניוקי עם ערמונים ופטריות
ניוקי עם עגבניות ומוצרלה
קרוסטיני עם 2 תוספות מפתיעות

 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.