קישואים ממולאים בבורגול וחמוציות

 
עודכן 07:08 21/07/2015
אבי שטייניץ

מחפשים קדרה גדולה וצמחונית עם מילוי טעים ומתקתק? זה בדיוק המתכון בשבילכם. שף אבי שטייניץ מכין קישואים ממולאים בבורגול וחמוציות - צבעוני ומשביע

 
 
 
 
 
קישואים ממולאים
קישואים ממולאים צילום : צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר | מגזין טעימות
 

סוג מתכון: צמחוני | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: שעה ו-45 דקות | 6 מנות | רמת קושי: בינוני

 
 

מצרכים:

 

6 קישואים רחבים


 

למילוי: 
3/4 כוס בורגול עבה


2 כפות שמן זית


בצל אדום גדול, קצוץ דק


70 גרם גפרורי שקדים מולבנים, קלויים


80 גרם חמוציות


2 כפות רכז רימונים


2 ענפי טרגון טרי, קצוץ


מלח, פלפל שחור


 

 

לבישול: 
3 כפות שמן זית


בצל אדום גדול, קצוץ גס


פנים הקישואים המרוקנים


1/2 1 כוסות מרק צח (פרווה)


3 כפות רכז רימונים - להשיג ברשתות השיווק הגדולות


מלח ופלפל גרוס


ענף טרגון


שקדים מולבנים קלויים - לקישוט

 

אופן הכנה: 

  • משרים את הבורגול בשתי כוסות מים לשעה.
  • חותכים את הקישואים לחצי, יוצרים חתך תחתון על מנת שהקישוא יהיה יציב ומרוקנים את פנים הקישוא כך שיתקבל מעין צורת גביע. שומרים בצד את פנים הקישוא.
  • מרתיחים בסיר מים עם מעט מלח וחולטים את הקישואים 4 דקות. מקררים מיד ומסננים.
  • מזהיבים קלות את הבצל המטוגן במחבת חמה.
  • מערבבים את כל חומרי המילוי וממלאים את הקישואים - דוחסים מעט.
  • מחממים את שמן הזית בסוטז' רחב ומזהיבים את הבצל, מוסיפים את פנים הקישוא ומטגנים מספר דקות, מתבלים ומוסיפים את רכז הרימונים, ענף הטרגון והמרק הצח.
  • מוסיפים לסוטז' את הקישואים, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים כחצי שעה על להבה נמוכה.
 
 
עוד כתבות במדור צמחונות וטבעונות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.